Dagboek

Aantal berichten: 23
Ga naar:   

laatste dag kraamhulp

28 januari 2016
Vandaag is Varitsa (de kraamhulp) er voor het laatst.
Ze heeft nog heel het huis gestofzuigd, de bedden verschoond en op alle kamers overal een doekje overheen gehaald. Hoeft mama dat voorlopig niet zelf te doen.
Toen de kraamhulp weg was zijn mama en Britt met mij gaan wandelen. Zomaar een heel klein stukje naar de brievenbus op de hoek heen en terug....de geboortekaartjes op de post doen. Mama wilde zo graag even naar buiten na 9 dagen binnen te hebben gezeten. Ik kreeg mijn lekkere warme teddyberenpak aan en heb de hele tijd in de wagen liggen slapen.
 

veel kroelen met mama

27 januari 2016
Vandaag een rustig dagje.
Ik wilde weer veel bij mama kroelen en had heel veel zuigbehoefte.
Vanavond heb ik mee Britt op bed gelegd en mocht ik bij Britt in bed liggen. Heel handig want mama kan dan ondertussen iets doen.....schoolspullen van Rick en Britt al klaar zetten of de spullen van het koken opruimen en afspoelen.
 

hoortest en hielprik

26 januari 2016
Vanmorgen kwam er een mevrouw langs en die heeft met een apparaatje gekeken of mijn oren het goed doen. Gelukkig doen allebei mijn oren het heel goed.
Daarna moest mama mij vast houden en kreeg ik een prikje in mijn hiel. Zo stoer als ik ben, ik gaf geen kik.
Vanmiddag heeft mama mij voor het eerst in bad gedaan...met hulp van Britt want die is ziek thuis.
 

mama-hang-dag

25 januari 2016
Vanmorgen vroeg heeft mama beschuit met muisjes en lange vingers met muisjes staan smeren zodat Rick en Britt op school konden trakteren.
Verder had ik vandaag een dag dat ik alleen maar bij mama in haar armen wilde liggen. Ook wil ik vandaag heel vaak bij mama drinken en heb ik soms wat buikkrampjes...ik moet dan zo hard huilen, heel zielig.
Vanavond heb ik samen met mama Rick naar bed gebracht. Ik heb nog lekker bij Rick in bed mogen liggen, heel knus in Rick zn armen. Rick vond het zo fijn dat hij tegen mama zei dat hij dat vaker wilde doen.

in bad met hulp van Rick & Britt

24 januari 2016
En weer ben ik goed aangekomen...ik weeg nu 3760 gram.
Vandaag heeft de kraamhulp mij in bad gedaan. Zo kon mama even goed kijken hoe alles ook al weer ging. Rick en Britt hebben geholpen met mij te wassen en ik pakte steeds Rick zijn vinger vast.
Nadat ik in bad ben geweest heb ik met Britt op de bank gekroeld. Ik heb een hele tijd op haar buik gelegen...heerlijk.
Savonds was ik wat onrustig en toen mama aan het eten was moest ik heel hard huilen. Dus heeft mama mij op haar schoot op het voedingskussen gelegd zodat ik kon drinken en zo kon mama ondertussen zelf ook eten. Handig hé die mama van mij.