Memories van Jordy

Aantal memories: 151

slaapfeest van Britt op zaterdag 20 januari 2018

Vandaag is Britt jarig....11 jaar alweer.
Vanavond kwamen er 4 vriendinnen van Britt want Britt gaf een slaapfeestje. 
Wat vond ik het gezellig. Eerst met z'n allen friet eten, daarna t-shirt versieren (ik heb op een blaadje getekend tussen de meiden) en toen was het voor mij bedtijd.
De meiden hebben toen nog spelletjes gespeeld, met make-up en nagellak aan de slag en ze gingen film kijken. Omdat het soms een beetje luidruchtig was werd ik wakker. Ik heb toen gezellig tussen de meiden in gelegen en heb het laatste stukje film mee gekeken. 
Na de film moest iedereen gaan slapen en is mama met mij ook weer naar bed gegaan. 

alweer 2 jaar op vrijdag 19 januari 2018

Wat gaat de tijd toch snel hé. Alweer 2 jaar.
Ik heb een hele leuke dag gehad. Cadeautjes uitpakken (wat ben ik verwent) naar muziekles, kaarsje uitblazen en taartje eten, mama heeft pannenkoeken staan bakken (jammie) en aan het eind van de dag kreeg ik van de mama van Mila een hele grote ballon van Nijntje. Wat een super dag zeg. 

naar muziekles op vrijdag 5 januari 2018

Ik ben met mama weleens naar een proefles van muziekles geweest (van klap eens in je handjes) en vandaag mochten we naar de echte les. Mila zit daar namelijk op muziekles maar die kon vandaag niet. En haar mama had geregeld dat mama en ik in haar plek mochten. Lief hé.
En weet je wat nog liever is. Omdat er in de groep hierna nog 1 plekje over is en de mevrouw die de les geeft weet van mama haar finaciele situatie mogen mama en ik de hele cursus gaan volgen....wel moet mama dan de cursus in september ook gaan volgen met mij en die dan wel betalen natuurlijk. Maar aangezien mama dan uit de schuldhulpverlening is gaat dat wel lukken.

schaatsen op donderdag 4 januari 2018

Vanmiddag zijn mama, Britt en ik naar de schaatsbaan gegaan. 
Britt had echte schaatsen en ik van die glij-ijzers....maar wat is ijs glad zeg. Mama hield mij goed vast maar ik vond het nog steeds een beetje eng. Maar gelukkig hadden ze oranje zeehonden te leen en mama is en 1 gaan halen. Ik kon er op gaan zitten en mama en Britt deden mij omstebeurt duwen. Wat vond ik het geweldig. We zijn bijna 2 uur op het ijs geweest.

met Rick mee op Pokémon jacht op dinsdag 2 januari 2018

Eind van de middag wilde Rick nog even op Pokémon jacht en mama en ik gingen gezellig mee. Ik mocht zelf lopen de hele weg.