Memories van Jordy

Aantal memories: 151

nog meer sneeuwpret op maandag 11 december 2017

En ook vandaag had het weer gesneeuwd en lag er dus nog meer sneeuw dan gisteren. Toen Britt uit school was zijn we op een soort pleintje bij ons in de straat gaan spelen in de sneeuw. Er woont daar ook een jongentje uit Britt haar klas en die kwam ook mee spelen. 
Ik vond het nu al veel leuker in de sneeuw en heb er heerlijk wat in rond gelopen. Ook gingen we weer een sneeuwpop maken. Op de slee wilde ik nog steeds niet zitten.

sneeuwpret op zondag 10 december 2017

Jippie....er ligt allemaal sneeuw buiten.
Mama, Britt en ik hebben onze jas, sjaal en muts aangedaan....Britt en ik sneeuwlaarzen aan.....en hup, naar buiten met de slee.
Handschoenen wil ik ab..so..luut NIET aan. Klein eigenwijsje hé. 
We zijn naar de Kiek gegaan...een parkje vlakbij huis. Maar omdat het nog steeds aan het sneeuwen was en die sneeuw dus in mijn gezicht kwam had ik het niet zo naar mijn zin. Ik wilde ook niet echt lopen in de sneeuw, maar mama mocht mij ook niet dragen en op de slee wilde ik ook niet.
Britt ging een sneeuwpop maken en met mijn blote handjes heb ik geholpen. Knalrood waren mijn handjes maar huilen ervan deed ik niet. 

ziek zijn op zaterdag 2 december 2017

Ik ben al 2 dagen ziek...spugen, diarree en koorts sad  Mama is dus flink in de weer met mij schoon maken, bedden verschonen, wasjes draaien. 
Normaal ben ik een druk en actief mannetje, maar nu hang ik alleen maar op de bank of bij mama op schoot.

naar het bos op woensdag 29 november 2017

Vanmorgen ben ik met mama weer naar het bos geweest. Maar wat was het koud...brrrrr.
We hebben een heel stuk gelopen en ik heb met (grote) takken gespeeld. 
Na het bos zijn we nog heel even naar de diertjes bij 'T Appeltje geweest en toen weer op de fiets naar huis. Lekker opwarmen. 

weer naar het baby- tot kleutercafe op dinsdag 28 november 2017

Gezellig met mijn vriendinnetje Mila (helemaal links) en nog een ander meisje op de bank heart lief he.