Memories van Jordy

Aantal memories: 151

schoentje zetten op zaterdag 25 november 2017

Vanavond mochten Rick, Britt en ik onze schoen zetten. Natuurlijk moest er een liedje gezongen worden. Maar die kende ik nog niet, dus hebben mama en Britt dat maar gedaan.
 

naar de sinterklaarvoorstelling op woensdag 22 november 2017

Vandaag ging ik met mama en Britt naar de schouwburg....naar de sinterklaasvoorstelling.
We moesten eerst buiten even wachten en na een tijdje mochten we naar binnen. Er waren heel veel zwarte pieten. Die vond ik heel leuk.....totdat ze te dichtbij kamen laugh 
Mama was heel benieuwd of ik het vol zou houden, want het duurt bijna een uur.
Maar ik vond het super leuk. En als ik mijn aandacht even verloor en ze gingen weer een liedje zingen was mijn aandacht weer helemaal terug.
Toen het klaar was kregen Britt en ik nog een kleine chocolade letter. Die heb ik onderweg naar huis natuurlijk al deels opgegeten. 

naar de dierentuin op woensdag 8 november 2017

Vandaag had Britt een dagje vrij van school en zijn mama, Britt en ik met de trein naar de dierentuin in Rotterdam gegaan.
Wat vind ik dieren toch leuk....grote en kleine dieren....het maakt niet uit. 
Allemaal vind ik ze even leuk.
Toen we bij de tijgers stonden ben ik in de kinderwagen in slaap gevallen. Omdat Britt tijgers zoooo gaaf vind en ik toch rustig in de wagen sliep zijn we bij de tijgers blijven staan....bijna 2 uur lang surprise 
Mama heeft heel veel mooie foto's kunnen maken van de tijgers en soms ook met Britt erbij.
Voordat we uit de dierentuin weg gingen hebben we nog even in de speeltuin gespeeld. Er was een hele gave schommel. Daar kon ik tegelijk met Britt op. 
We hebben onderweg naar het station ergens een frietje gegeten en toen weer met de trein naar huis. 
Het was een lange vermoeiende dag, maar wel een super leuke dag.

naar de eendjes op zondag 5 november 2017

De eendjes in het park zijn ook best vlakbij ons huis dus vandaag zijn mama en ik daar even naartoe gelopen met wat brood.
Ik heb de hele weg zelf gelopen en het brood wilde ik ook zelf dragen.

even een frisse neus halen op zondag 29 oktober 2017

Een paar dagen geleden is mama aan haar pols geopereerd en ze kan nu bijna niks doen. Nou ja, ze doet alles nog wel maar kan en mag haar rechtse hand niet gebruiken.
Mama kan nu dus ook niet ergens heen fietsen met mij en met 1 hand de kinderwagen duwen gaat ook maar even. Dus zitten we best veel thuis binnen nu.
Maar vandaag gingen we even naar buiten...even een frisse neus halen. Britt ging gezellig mee.
We zijn naar een soort park gelopen vlakbij ons thuis. Britt en ik hebben wat met de bal gespeeld en we hebben een heel stuk gelopen.
En een frisse neus halen was het zeker....wat was het kooouuuud. Maar wel lekker om weer even buiten te lopen en rennen.