Memories van Jordy

Aantal memories: 151

voor het eerst logeren op donderdag 24 augustus 2017

Gisteren eind van de middag zijn Denise en Stein mij op komen halen, ik ga daar logeren.
Ik slaap nog steeds niet door, word wel 3 a 4 keer elke avond en nacht wakker (wil dan ook elke keer bij mama drinken) en ben rond 6.00 uur uitgeslapen. 
Mama begint nu dus echt een beetje op te raken. Al 19 maanden lang slaapt ze maar 5 uurtjes per nacht....met dus 3 onderbrekingen tussendoor. 
Ik ga dus voor het eerst logeren zodat mama een keer lekker kan slapen en misschien ga ik hierdoor ook beter slapen.

Mama heeft heeeeeeerlijk geslapen laugh  En ik....ik heb doorgeslapen tot 8.00 uur smorgens. Gewoon klokje rond. Ik ben 1 keer heel even wakker geweest tussendoor, maar moest niet hard huilen. Super he smiley
 

naar de Efteling op maandag 21 augustus 2017

Vandaag gingen we een dagje naar de Efteling toe met z'n vieren.
Wat een mazzel hadden we met het mooie weer en de rijen vielen gelukkig ook redelijk mee met drukte.
In het carnavalsfestival hebben we ons met z'n vieren in zo een karretje gepropt laugh mama wilde de foto die ze daar maken gaan kopen en dan is het natuurlijk wel leuk om er allemaal op te staan.
Ik ben ook in de caroussel geweest, de autootjes waar je zelf mee kan sturen, de bootjes bij de walvis, de wildwaterbaan, de nieuwe attractie symbolica en ik ben mee geweest in de bobslee surprise Mama, Rick en Britt wilde graag in de bobslee en aangezien ik alle attracties super leuk vond en niet eng hebben ze mij meegenomen. Geen gezicht zo een klein mannetje in de bobslee hahaha.
Mama mocht mij eerst niet vasthouden, ik duwde steeds haar handen weg. Maar toen we met de bob omhoog gingen heeft mama mij toch stevig vastgepakt. Die bob gaat  zo wild en heen en weer.
Ik heb geen kik gegeven en toen we stil stonden zei ik "kaar" (klaar) smiley smiley
Rond 21.00 uur reden we pas de parkeerplaats af. We zijn nog even langs de Mc Donalds gereden want daar wilden Rick en Britt graag eten. Tijdens het eten heb ik nog lekker mijn luier volgepoept....tot op mijn rug...oeps. Mama kon mij dus in de wc daar helemaal schoon maken en schone kleren aandoen. Toen op naar huis.
In de auto viel ik al snel in slaap. Niet gek, want ik had overdag maar 30 minuutjes geslapen.
Thuis heeft mama mij in bed overgelegd en ik sliep heerlijk door.
Het was een super leuke dag.

voor het eerst naar het bos geweest op zondag 30 juli 2017

Vandaag ben ik voor het eerst naar het bos geweest. Mama  liet mij een beetje bepalen waar we heen liepen en liet mij alles ontdekken. Ook zijn we naar een groot grasveld in het bos gelopen en daar hebben mama en ik even met de bal gespeeld. Ik vond het heel erg leuk in het bos.
Na het bos zijn we nog even naar 't Appeltje aan de overkant van het bos geweest, diertjes kijken. Dat vind ik altijd leuk om te doen. Daarna weer op de fiets naar huis toe.

de eerste keer naar de kermis op vrijdag 28 juli 2017

Ik heb 2 keer in de draaimolen gezeten, 1 keer eendjes gevangen (ik ging heel hard gillen toen ik klaar was en geen eendjes meer mocht vangen....resultaat...ik mocht van de kermis mevrouw nog een paar eendjes vangen cheeky hahaha)  1 keer  op de mini scooters en churros gegeten. 

voor het eerst plakken met lijm op vrijdag 28 juli 2017

Mama deed eerst voor hoe het moest en ik deed het meteen na. Ik vond het super leuk om te plakken...vooral het smeren met de lijm.