Memories van Jordy

Aantal memories: 151

met de trein naar de dierentuin op woensdag 26 juli 2017

Met mama, Rick en Britt een dagje naar de dierentuin met de trein. Het was me wel een treinreis hoor.
Vanwege werkzaamheden aan het spoor moesten we ipv 1 trein met 3 treinen naar de dierentuin...en op de terugweg moesten we ook 3 treinen pakken.
De dierentuin vond ik super leuk. Vooral de vissen en de apen. En omdat mama nog een kaartje over heeft voor de dierentuin gaat ze na de zomervakantie nog een keer met mij alleen smiley Echt super leuk.
Het treinavontuur werd helemaal compleet toen we op de terugweg in Roosendaal de verkeerde trein hadden gepakt. Kwamen we uit in Antwerpen surprise 
Normaal duurt de reis van Roosendaal naar Bergen op Zoom ongeveer 10 minuten....nu werd het 2 uur blush blush Gelukkig vond ik het heel leuk in de trein.

eerste keer zwemmen met zwembandjes om op maandag 24 juli 2017

Toen mama de bandjes om mijn armen deed vond ik dat tien keer niks en moest ik huilen. Maar na een tijdje had ik er geen erg meer in. Ik heb ze netjes om mijn armen laten zitten.
Los drijven in het water vond ik eng. Mama moest mij heel de tijd goed vast houden hoor. Maar lekker wat spelen in het ondiepe badje vond ik super leuk.

voor het eerst kleien op zondag 23 juli 2017

Ik vond het super leuk smiley

lid geworden van de bibliotheek op vrijdag 30 juni 2017

Ik vind boekjes lezen zo leuk dat mama mij lid gemaakt heeft van de bibliotheek. Kunnen we gratis boekjes lenen. We hebben meteen heel veel boekjes van Nijntje mee genomen, want Nijntje vind ik zo leuk.

klimmen op de bank en vensterbank op donderdag 29 juni 2017

Weer wat ontdekt......klimmen op de bank, dan op de vensterbank en dan van de vensterbank op de bank springen/laten vallen cheeky Doodeng vind mama het.