Memories van Jordy

Aantal memories: 151

ik werd voor het eerst geopereerd op maandag 9 januari 2017

Vandaag moesten mama en ik al heeeeel vroeg uit bed. Om 7.30 uur moesten we ons al melden in het ziekenhuis.
Vandaag krijg ik buisjes in mijn oren.
Ik mocht eerst nog even spelen. ​Was best gezellig want er waren nog meer kindjes en 2 kindjes waren bijna net zo oud als mij. Na een tijdje werden mama en ik meegenomen door de dokter en moest ik op een bed gaan liggen. Al die mensen in gekke ziekenhuispakken...ik keek maar in het rond. Ik kreeg een kapje op mijn mond zodat ik ging slapen. Vrij rustig viel ik in slaap. Na een minuut of 10 werd ik in een andere kamer weer wakker en was mama alweer bij mij. Ik was even heel verdrietig en boos maar na even bij mama op schoot te hebben gezeten werd ik weer wat rustiger. Daarna snel bij mama gedronken, want ik had vanaf s'avonds laat niks meer mogen eten en drinken. Van mama kreeg ik ook nog een mooie knuffel...een grote Po van de Teletubbies. Rond 10.30 uur mochten we weer naar huis.

in de sneeuw op zaterdag 7 januari 2017

Vanmorgen toen we buiten keken lag er sneeuw..jippie. We hebben ons alle 4 dik aangekleed en zijn op het dakterras even in de sneeuw gaan spelen. Rick en Britt maakten balletjes voor mij en lieten mij de sneeuw zien en pakken. Na een half uurtje zijn we binnen weer op gaan warmen.

mijn eerste kerst was op zondag 25 december 2016

Vandaag was het eerste kerstdag en waren we met z'n viertjes gewoon thuis.
Er lagen cadeautjes onder de kerstboom en die zijn we natuurlijk uit gaan pakken

 

Tweede kerstdag zijn we met opa, oma, Jeroen, Kristel, Mariska, Niels, Denise en Stein met de trein naar Amsterdam gegaan. Wat was dat gezellig zo met z'n allen in de trein.
In Amsterdam zijn we naar ijssculpturen gaan kijken. Mooi...maar super super koud daarbinnen.. Daarna weer met de trein naar Bergen op Zoom en met de auto's naar Putte om bij opa en oma thuis met z'n allen te gaan gourmetten.
 

mijn haartjes zijn voor het eerst geknipt op donderdag 8 december 2016

Mijn haartjes worden al zo lang. Toen ik vanavond in mijn badje zat besloot mama de schaar erin te zetten smiley

mijn eerste Sinterklaas vierde ik op dinsdag 6 december 2016


Er lagen opeens allemaal cadeautjes thuis.

Toen Rick en Britt vanavond weer thuis waren van hun vader zijn we alles uit gaan pakken. Wat zijn we goed verwent.